De institutionele belangstelling voor crypto ETF's is onverminderd groot.

De institutionele belangstelling voor crypto ETF's is onverminderd groot.

De financiële dienstverlener Brown Brothers Harriman (BBH) bracht gisteren zijn 2023 Global ETF Investor Survey uit, waaruit blijkt dat de institutionele belangstelling voor cryptocurrencies niet is afgenomen, ondanks dat de markt 60% lager is dan zijn all-time highs.


Een meerderheid van de vermogensbeheerders verklaarde "extreem geïnteresseerd" te zijn in crypto-thema Exchange Traded Funds (ETF's). Bijna driekwart van de institutionele beleggers beweerde "extreem" of "zeer" geïnteresseerd te zijn in crypto ETF's.

Maar slechts een kwart van de respondenten verwacht hun toewijzing aan ETF's met blootstelling aan cryptocurrency's te verhogen, tegen 33% in 2022.

Hoewel crypto-ETF's voor sommigen lager op de prioriteitenlijst zijn komen te staan, is bijna de helft van de respondenten nog steeds van plan om dit jaar crypto-ETF's aan hun portefeuilles toe te voegen om hun beleggingen te diversifiëren. 48% van de beleggers is nog steeds van plan cryptocurrency en digitale assets-thema ETF's aan hun portefeuilles toe te voegen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws