Coinbase lanceert Wallet-as-a-Service voor makkelijkere integratie van Web3-technologie

Coinbase lanceert Wallet-as-a-Service voor makkelijkere integratie van Web3-technologie

Coinbase lanceert Wallet-as-a-Service om de integratie van Web3 digitale portemonnees voor bedrijven en consumenten te vereenvoudigen. 


De dienst bestaat uit een set ontwikkelaarstools waarmee bedrijven gemakkelijk aangepaste digitale portemonnees rechtstreeks in hun toepassingen kunnen integreren. Het doel is om het opzetten van een portemonnee net zo eenvoudig te maken als het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord, waardoor het technische karakter van de meeste standalone digitale portemonnees verdwijnt. 

Deze dienst is use-case agnostisch en is ontworpen voor verschillende bedrijven, of ze nu betrokken zijn bij retail, gaming of sociale media. Daarnaast heeft Coinbase zijn Ethereum laag-2 netwerk genaamd Base gelanceerd, waarvan het bedrijf hoopt dat het een populaire keuze zal worden onder ontwikkelaars voor het maken en hosten van gedecentraliseerde toepassingen. 

Coinbase CEO, Brian Armstrong, erkende de groeiende acceptatie van Web3 technologie onder bedrijven die geen ervaring hebben met crypto en gelooft dat Coinbase kan profiteren van deze trend, nu meer bedrijven crypto diensten integreren in hun producten. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws