XRP rechtszaak nadert de endgame, zal Ripple zegevieren of verliezen?

XRP rechtszaak nadert de endgame, zal Ripple zegevieren of verliezen?

Ripple's XRP is al meer dan twee jaar verwikkeld in een juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak heeft een donkere schaduw geworpen over het cryptocurrency project, maar er zou heel snel een verandering aan de horizon kunnen komen. Onlangs voorspelde Ripple CEO Brad Garlinghouse dat er dit jaar een uitspraak zou komen, maar volgens Ripple advocaat John Deaton hoeven we misschien nog maar een paar weken te wachten.


Deaton, die de XRP community vertegenwoordigt in de zaak, deed deze bewering op Twitter. Hij zei dat het hem niet zou verbazen als de rechter vanavond een uitspraak doet. In ieder geval verwacht hij geen verdere vertragingen.

"Ik betwijfel sterk dat we vanaf hier een aanzienlijke vertraging zullen zien. Het kan vanavond zijn of over een paar weken."

Een andere advocaat van Ripple, James K. Filan, verklaarde dat rechter Analisa Torres erom bekend staat dat ze haar beslissingen snel neemt. Op grond van deze observatie is het waarschijnlijk dat de rechter de volgende stap niet lang zal uitstellen.

Wanneer gaan we door het dak?
Natuurlijk is het onmogelijk om te voorspellen wat de prijs van XRP zal doen in zo'n positief scenario, maar er wordt een aanzienlijke prijsstijging verwacht. Misschien zal de prijs eindelijk beginnen te klimmen richting $1.

Helaas kan het tegenovergestelde nog steeds gebeuren. Het is geen gegeven dat Ripple zal winnen, en ook de SEC zou de zaak kunnen winnen. Uiteraard zou dit een bearish scenario zijn voor de XRP prijs.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws