De exchange token van Bitget (BGB) op wereldkoers

De exchange token van Bitget (BGB) op wereldkoers

Ondanks de bearmarket van het afgelopen jaar hebben sommige platforms voor de handel in cryptocurrency's bewezen dat het succes van exchange tokens sterk verbonden is met de exchanges die ze vertegenwoordigen. Bitget is erin geslaagd de chaos van zowel de Terra als de FTX crashes te overbruggen en dat vetaalt zich in de gestegen waarde van hun eigen BGB token die nieuwe all time highs maakt dit jaar.


De BGB token was de enige exchange token die het hele jaar bleef stijgen, met een fenomenale jaarlijkse winst van 136%, met prijsstijgingen in maart en oktober en het bereiken van een ATH van $0,4 op 15 februari 2023. 

Uit een rapport van de Boston Consulting Group bleek dat Bitget in 2022 tot de top drie van cryptobeurzen behoorde wat betreft het handelsvolume in cryptocurrency derivaten, met een totale handelsgroei van meer dan 300%. Sinds de tweede helft van 2022 groeit het volume van cryptocurrency derivaten sneller dan de spotmarkt. In januari 2023 vertoonde het handelsvolume van derivaten een maandelijkse stijging van 76% tot $2,04 biljoen, wat de grootste procentuele stijging is sinds 2021 en momenteel 70% van de hele cryptomarkt vertegenwoordigt.

Bitget heeft ook AI, Arbitrum en NFT Zone toegevoegd aan zijn Innovation Zone, waar gebruikers vroegtijdige blootstelling aan deze tokens kunnen krijgen. De BGB token heeft in het afgelopen jaar meerdere malen zijn ATH bereikt, gedreven door grote partnerschappen (zoals die met Messi), marktexpansie en de lancering van baanbrekende producten zoals copy trading. Daarnaast heeft de financiële en technische stabiliteit van Bitget een belangrijke rol gespeeld bij het handhaven van een stabiele prijs voor de BGB token gedurende het jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws