Bitvavo x Cockpit een samenwerking die je belastingaangifte een stuk makkelijker maakt

Bitvavo x Cockpit een samenwerking die je belastingaangifte een stuk makkelijker maakt

Bitvavo en Blockpit gaan een samenwerking aan om het doen van belastingaangifte op het gebied van digitale valuta zo gemakkelijk mogelijk te maken. Blockpit is een aanbieder van belastingrapporten die Bitvavo-gebruikers gaat helpen hun belastingaangifte op een snelle en efficiënte manier te fixen


Blockpit is gespecialiseerd in het genereren van belastingrapporten voor digitale valuta en hun belastingkaders zijn geanalyseerd door KPMG. Het bedrijf biedt al rapporten voor meerdere Europese landen, zoals Duitsland, België, Spanje en Frankrijk. Dit betekent dat het belastingrapport dat door Blockpit wordt gemaakt aan de wettelijke vereisten van het land voldoen. 

Het importeren van gegevens is easy. Alle gegevens van digitale valuta kunnen worden geïmporteerd, ongeacht waar de activa zich op dat moment bevinden. Dus niet alleen de activa op het Bitvavo-platform, maar ook op andere exchanges en wallets. Blockpit trackt de digitale valuta dagelijks via een API vanuit verschillende Blockchains. Met deze gegevens genereert Blockpit een belastingrapport dat direct bij de Belastingdienst ingediend kan worden, kind kan de was doen. 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws