Coffeezilla beschuldigt Khabib Nurmagomedov van het promoten een NFT-scam

Coffeezilla beschuldigt Khabib Nurmagomedov van het promoten een NFT-scam

De populaire YouTuber en "Internet Detective" Coffeezilla die oplichting van crypto's onderzoekt beschuldigt nu de mixed martial arts legende Khabib Nurmagomedov van het "oplichten" van zijn volgers met NFT's. 


De voormalige UFC lightweight champion zei dat zijn nieuwe collectie fans toegang geeft tot zijn "privé club," terwijl hij houders in staat stelt Bitcoin te minen. 

Khabib's NFT-collectie 
Nurmagomedov lanceerde zijn NFT-collectie in samenwerking met GoMining. Het doel van het bedrijf is om toegang tot de Bitcoin mining industrie te bieden aan gewone consumenten.

"Je zult binnenkort een NFT kunnen kopen die een toegangsbewijs tot mijn privéclub wordt en BTC voor je zal minen," tweette Nurmagomedov maandag. 


Ga weer lekker vechten joh
Gezien het feit dat Khabib terugkeert naar NFT-deals, stelde Coffeezilla echter voor dat de vechtsporter terugkeert naar de kooi:

"Als je zo hard geld nodig hebt, waarom stap je dan niet terug in de ring in plaats van je fans op te lichten?" vroeg hij. 

Coffeezilla riep in december de YouTuber Logan Paul uit voor zijn geflopte NFT-onderneming en beschuldigde Paul ervan zijn volgers te hebben opgelicht. Hoewel Paul aanvankelijk van plan was Coffee aan te klagen over de beschuldigingen, heeft hij sindsdien zijn claims ingetrokken en zijn excuses aangeboden aan zijn fans. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws