Amerikaanse bank JPMorgan gaat een JPMorgan crypto-innovatielab in Griekenland openen

Amerikaanse bank JPMorgan gaat een JPMorgan crypto-innovatielab in Griekenland openen

JPMorgan begint warm te lopen voor de blockchain. De grootste bank van de VS naar activa heeft zijn intenties kenbaar gemaakt om een crypto-innovatielab te openen in Griekenland om de ontwikkeling in blockchaintechnologie, kunstmatige intelligentie (AI) en cryptografie te bevorderen.

 

Hoofd van JPMorgan's DeFi platform Onyx vertelde dat het "een Innovation Lab in Athene opent, met een initiële focus op het bouwen van blockchain-gerelateerde capaciteiten ter ondersteuning van Onyx." Onyx, dat in 2020 door de bank werd ontwikkeld, is een op blockchain gebaseerd platform voor grootschalige betalingstransacties.

Het nieuwe cryptolab heeft momenteel verschillende vacatures online staan. vier open engineering functies van seniors tot aan uitvoerende managers, maar ook twee full-stack developers, een mobile app engineer en een launch technical manager.

De lancering van het nieuwe cryptolab benadrukt de focus van JPMorgan en Jamie Dimon op "de blockchain en niet Bitcoin," wat een veelgebruikte uitdrukking is geworden in de mainstream financiële kringen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws