Web3 muziek streaming platform Audius voegt TikTok integratie toe

Web3 muziek streaming platform Audius voegt TikTok integratie toe

Met de integratie kunnen gebruikers die nieuw zijn bij Audius eenvoudig een account aanmaken door hun TikTok-profiel te koppelen. Van daaruit kunnen luisteraars automatisch hun handle en informatie importeren en hun TikTok-verificatiestatus overdragen naar Audius.


Daarnaast kunnen gebruikers Audius nummers delen in hun TikTok video's. Omdat TikTok geluiden een populaire functie van de app zijn die makers kan helpen hun video's viraal te laten gaan, kan dit wel eens de adoptie van Audius verder versterken.

Audius begon zijn samenwerking met TikTok in augustus 2021, toen het sociale platform begon toe te staan dat Audius streamers muziek konden uploaden in de geluidsbibliotheek van de TikTok applicatie. Na het delen van het nieuws over die nieuwe functie verdubbelde de prijs van Audius' native token AUDIO, waardoor de market cap op dat moment steeg tot meer dan $ 1 miljard. 

Het platform heeft ook de aandacht getrokken van muzikanten als Katy Perry, Nas en de Chainsmokers, die bijdroegen aan de financieringsronde van 5 miljoen dollar van het bedrijf in september 2021.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws