Mede oprichter van Reddit stak 15k in de presale van Ethereum

Mede oprichter van Reddit stak 15k in de presale van Ethereum

Alexis Ohanian is extreem bullish op cryptocurrency en gebruikt de opbrengst van zijn vroege Ether-investering om een op crypto gericht venture capital firm te beginnen.


De medeoprichter van de sociale media website Reddit, Alexis Ohanian, kocht naar verluidt 50.000 Ether voor slechts $15.000 tijdens de voorverkoop van de cryptocurrency in 2014, één Ethereum kostte destijds 30 cent. 

Toen hij over Ethereum hoorde tijdens een ontmoeting met cryptocurrency exchange Coinbase, beweerde Ohanian dat hij het potentieel zag voor ontwikkelaars voor het bouwen van Dapps, smart contracts en NFT's. Als gevolg daarvan deed hij zijn eerste investering in Ether, maar merkte in het interview op dat "ik achteraf gezien lang niet zoveel investeerde als ik had moeten doen."

Ohanian richtte in 2020 venture capital firm 776 op met de opbrengst van zijn ether investeringen in die van Coinbase. De firma heeft geïnvesteerd in 29 crypto-gerelateerde startups en haalde in februari 2022 $ 500 miljoen op om soortgelijke investeringen te financieren. 776 heeft momenteel meer dan 750 miljoen dollar aan activa onder beheer.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws