Cryptowallet Blocto haalt 80 miljoen om cryptowallet met e-mail login te ontwikkelen

Cryptowallet Blocto haalt 80 miljoen om cryptowallet met e-mail login te ontwikkelen

NFT wallet Blocto heeft aangekondigd dat het een financieringsronde heeft afgerond, waarbij het bedrijf gewaardeerd wordt op $80 miljoen. Investeerder en ondernemer Mark Cuban (De eigenaar van de Dallas Mavericks) en samen met andere prominenten uit de blockchainwereld hebben een belang genomen in het bedrijf


Het belangrijkste doel van Blocto is om blockchainwereld en Web3 toegankelijker te maken voor iedereen. De smart contract wallet ondersteunt de grootste blockchainnetwerken, waaronder Ethereum, BNB Chain, Avalanche, Solana, Flow, Aptos, Tron en Polygon. Gebruikers kunnen inloggen met hun e-mail, Defi applicaties gebruiken, NFT's kopen, verkopen en opslaan en nog veel meer.

Het USP van Blocto is de op e-mail gebaseerde inlogfunctie, die het voor nieuwe gebruikers gemakkelijker maakt om in te stappen in de wereld van crypto.

De fondsen uit de financieringsronde zullen worden gebruikt om de ontwikkeling van de portemonnee, diensten en infrastructuur te bevorderen en het doel te bereiken om "miljoenen nieuwe gebruikers" in de cryptowereld te slepen. Blocto heeft al een gebruikersbestand van 1,6 miljoen en is de op één na populairste portemonnee binnen het ecosysteem van de Aptos blockchain, met 400.000 gebruikers.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws