Mede-oprichter achter NFT marktplaats Blur is 24 high school drop-out

Mede-oprichter achter NFT marktplaats Blur is 24 high school drop-out

Een van de oprichters van Blur heeft zijn identiteit publiekelijk onthuld, nadat  crypto twitter er eigenlijk al was achtergekomen


Tieshun Roquerre aka "Pacman" is de medeoprichter van Blur, de NFT marktplaats gesteund door crypto VC  Paradigm, ontworpen voor "pro traders", die snel de plaats van OpenSea heeft ingenomen als de NFT marktplaats binnen crypto. 

Roquerre is een 24-jarige die werkte als software engineer stopte vervolgens met zijn middelbare school. Daarna richtte hij StrongIntro en werkte Roquerre vervolgens twee jaar aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) voordat hij stopte om crypto-domein startup Namebase op te richten. Hij haalde hier meer dan 5 miljoen voor op om het drie jaar later te verkopen aan Namecheap. 

"Toen we Blur bouwden genoot ik van de privacy van het anoniem zijn," legde Roquerre uit in een Twitter thread. "

"Op dit moment is Pacman synoniem met mijn eigen identiteit, en de naam is veel gemakkelijker uit te spreken dan mijn echte. Ik zal dan ook naar mezelf blijven verwijzen als Pacman voor gesprekken," zei hij, verwijzend naar zijn digitale avatar in 2D anime-stijl.

Blur brak in oktober door op de NFT scène en beloofde NFT handelaren BLUR tokens via een airdrop begin 2023. Na de airdrop van meerdere miljoenen dollars aan early adopters is de handel op de beurs explosief gestegen. Volgens openbare blockchaingegevens die beschikbaar zijn op Dune Analytics heeft Blur nu een marktaandeel van 80,6%, terwijl OpenSea ongeveer 14,5% in beslag neemt qua volume

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws