Cryptobedrijf Polygon Labs ontslaat 20% van het personeelsbestand

Cryptobedrijf Polygon Labs ontslaat 20% van het personeelsbestand

Polygon Labs zei dinsdag dat het 20% van zijn personeel heeft ontslagen, of ongeveer 100 werknemers, waarmee het de nieuwste onderneming op het gebied van digitale activa is dat werknemers de deur wijst 


Polygon heeft 500 fulltime werknemers. In een blogpost zei het bedrijf dat de getroffen werknemers elk drie maanden ontslagvergoeding krijgen, ongeacht hun niveau of dienstjaren bij het bedrijf.

De kas van het bedrijf blijft "gezond" met een balans van meer dan 250 miljoen dollar.

Herstructurering
De ontslagen komen nadat Polygon Labs eerder dit jaar meerdere bedrijfsonderdelen samenvoegde. Op 11 januari kondigde Polygon zijn bedrijfsherstructurering aan die nu "al onze werknemers verenigt onder een groep bedrijven, aangeduid als Polygon Labs."

In 2022 haalde Polygon 450 miljoen dollar op in een particuliere tokenverkoop en is op expansie gegaan en werkte ook samen met veel wereldwijde conglomeraten aan diverse web3-gerelateerde projecten en stroopte ook ontwikkelaars weg bij zijn rivalen. Het gedecentraliseerde platform dat de digitale munt Ethereum toegankelijker maakt, werd al in 2017 opgericht als Matic en werd in februari 2021 omgedoopt tot Polygon.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws