Bitcoin Layer 2 oplossing Stacks Network ziet gigantische groei door 'Ordinals' hype

Bitcoin Layer 2 oplossing Stacks Network ziet gigantische groei door 'Ordinals' hype

Stacks Network zit flink in de lift nu de recente komst van het Ordinals protocol. Een nieuw tijdperk van non-fungible tokens (NFT's) en smart contracts op de Bitcoin blockchain 


Stacks Network is een Bitcoin layer 2 voor smart contracts gericht op het opzetten van 's werelds grootste en oudste programmeerbare blockchain. Stacks heeft een apart grootboek om gegevens op te slaan buiten de Bitcoin-blockchain waardoor ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen die vergelijkbaar zijn met die op Ethereum en Solana. STX, bekend omdat het de eerste door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission goedgekeurde token offering was.

De token is in de afgelopen 24 uur bijna 50% gestegen tot $0,60, waarmee de maandelijkse winst uitkomt op 125%. Prijzen werden begin maandag genoteerd tot zelfs wel $0,84, het hoogste sinds mei, blijkt uit gegevens van CoinDesk. 

De grote stap komt nu de crypto community gek wordt van Ordinals waarmee gebruikers in staat zijn om hun eigen NFT's in transacties kunnen schrijven. Simpel gezegd, Ordinals is het creeëren van kunstwerken direct op satoshi's (sats), 

Het aantal nieuw gecreëerde Ordinals of NFT's dat direct in Satoshis op Bitcoin werd ingeschreven, overschreed vorige week de grens van 100.000 wat er voor zorgde dat er flinke wachttijden waren de Bitcoin blockchain. Gegevens van DappRadar laten zien dat het handelsvolume op Gamma.io, een NFT marktplaats op stacks, de afgelopen 30 dagen met meer dan 1.000% is toegenomen. 

STX/USDT daily chart

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws