Bijna falliete crypto exchange Zipmex kondigt voorzetting van withdrawls aan

Bijna falliete crypto exchange Zipmex kondigt voorzetting van withdrawls aan

De Zuidoost-Aziatische cryptocurrency exchange Zipmex die vorig jaar verstrikt raakte in een kredietcrisis, is van plan de opnames van klanten te hervatten zodra een vorige maand ondertekende deal met een grote geldschieter rond is.


Schuldeisers moeten vóór 21 februari een formulier invullen met het verschuldigde bedrag, waarbij de beheerder van de regeling, investeringsfirma KordaMentha, ernaar streeft de opnames af te ronden op voorwaarde dat een investeringsdeal vóór 21 maart wordt gesloten, aldus een aankondiging.

Een reddingsdeal, die in november in "vergevorderde gesprekken" was, is "ondertekend maar niet gesloten", vertelde Zipmex CEO Marcus Lim in een e-mail aan CoinDesk. "We maken goede vorderingen, maar de deal is nog niet rond."

Zipmex was een van de verschillende bedrijven die in de problemen kwamen na de marktinstorting van afgelopen zomer die voortkwam uit de ineenstorting van Terra en zijn algoritmische stablecoin UST. Het gaf twee leningen uit aan Babel Finance en Celsius Network ter waarde van 53 miljoen dollar, waarvan geen van beide is terugbetaald.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws