FTT maakt mini rally nadat FTX Japan opnames gaat uitvoeren

FTT maakt mini rally nadat FTX Japan opnames gaat uitvoeren

De FTX-saga nam maandag een positieve wending. De Japanse tak van FTX op weg om de verliezen van de klanten terug te draaien.


FTX Japan start terugtrekking
Na bijna drie maanden de opnames te hebben stilgelegd, kondigde FTX Japan aan dat het bedrijf vanaf dinsdag 21 februari de dienst zal hervatten. De Japanse vestiging van de failliete cryptobeurs behoorde tot de honderden bedrijven die na de ondergang van FTX faillissement aanvroegen.

Het managementteam van FTX Japan verklaarde dat klanten hun fiat- en crypto-activa zouden kunnen opnemen via het platform Liquid Japan. Het bedrijf kondigde de samenwerking met Liquid niet al te lang na het faillissement in november 2022 aan. 

Klanten moeten een Liquid Japan rekening hebben die gebruikt zal worden om hun activa uit FTX activa over te boeken. Dit kan worden gedaan nadat de klanten hun saldo hebben bevestigd. Hoewel FTX Japan verklaarde dat er wat haperingen zouden kunnen zijn tijdens de opnames dankzij een groot aantal verzoeken.

FTT koers deed boem 
De FTT-prijs reageerde op het nieuws van de hervatting van de opnames voor FTX's Japanse tak. De altcoin noteerde een plotselinge piek in zijn handelsprijs toen FTT van $1,5 naar het doorbreken van de $2-grens sprong. 

FTT/USDT 1-daagse grafiek

Met een prijsstijging van bijna 28% tijdens de intra-day handel, herstelde de cryptocurrency bijna de 25% verliezen van eerder deze maand.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws