Binance CEO doet afstand van BUSD Stablecoin nu toezichthouders optreden

Binance CEO doet afstand van BUSD Stablecoin nu toezichthouders optreden

Binance CEO Zhao heeft afstand genomen van de door Binance genoemde stablecoin BUSD nadat Amerikaanse regelgevende actie ervoor zorgde dat het slaan van munten werd stopgezet.

 

Op maandag zei uitgever Paxos dat het zou stoppen met het slaan van nieuwe tokens na een verzoek van het New York Department of Financial Services (NYDFS), maar ontkende de beweringen van de toezichthouders dat de cryptocurrency een ongeregistreerd effect vormt.

"BUSD wordt niet uitgegeven door Binance," zei Zhao tijdens een Twitter Spaces op dinsdag. "We hebben een overeenkomst om hen [Paxos] ons merk te laten gebruiken, maar dat is niet iets dat we hebben gecreëerd."

Zhao kwam ook nog terug op het artikel van Bloomberg over dat Circle aan de bal had getrokken over de Binance niet genoeg reservers had om BUSD te ondersteunen. Daar gaf hij het volgende statement over

"Ik geloof niet echt dat Circle dat zou doen, ik denk niet dat een professionele branchegenoot dat een andere branchegenoot wil aandoen," zei hij. "Het schaadt gewoon de totale industrie zoals we nu zien .... Ik zou dat artikel nu niet al te serieus nemen."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws