Gezocht: Fulltime lobbyist voor Binance in Brussel

Gezocht: Fulltime lobbyist voor Binance in Brussel

Binance is op zoek naar een fulltime lobbyist voor de Europese Unie op een moment Europa een ei heeft gelegd over de complexe regelgeving voor crypto's.

 

Binance is namelijk opzoek naar een "Policy Comms Director" die volgens de omschrijving "verantwoordelijk zou zijn voor het vormgeven van een communicatieverhaal en het creëren van impactvolle campagnes rond zakelijke, regelgevende en politieke ontwikkelingen die het bedrijf in de EU beïnvloeden".

De werknemer zou met zijn bureau fulltime in Brussel worden geplaatst, in tegenstelling tot veel andere Binance-functies die remote uit te voeren zijn. De locatie zou toegang geven tot ambtenaren van de Europese Commissie en het Europees Parlement die verantwoordelijk zijn voor het voorstellen en goedkeuren van nieuwe wetten binnen de cryptospace.

De EU is namelijk vol op bezig met haar Markets in Crypto Assets (MiCA) dat in April af zou moeten zijn. De MiCA zou verordening formaliseren, consumentenbescherming en financiële stabiliteitsnormen opleggen aan wallet providers en exchanges. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws