nic carter

nic carter

Cryptobedrijven kunnen binnenkort geen toegang meer hebben tot bankdiensten in de Verenigde Staten, net zoals dat met online poker ging tijdens Obama regime


Nic Carter, grote baas bij een institutioneel beleggingsbedrijf,gelooft dat de crypto-industrie wordt aangevallen door de Amerikaanse overheid.

In een gisteren gepubliceerde Substack-post beweerde Carter dat de regering Biden momenteel "de banksector gebruikt om hardhandig optreden tegen de crypto-industrie te organiseren" door banken te ontmoedigen zaken te doen met cryptobedrijven. 

Volgens Carter lijkt de aanpak  op die van het Obama tijdperk, waarin hij de poker- en vuurwapenindustrie probeerde te beknellen door banksancties op te leggen.

"Keer op keer heeft de overheid met de uitdrukking 'veiligheid en soliditeit' duidelijk gemaakt dat voor een bank het aanraken van openbare blockchains op welke manier dan ook als onaanvaardbaar riskant wordt beschouwd," vond Carter. Hij zegt dat het de banken niet word verboden, maar dat ze in de wandelgangen niet in dank word afgenomen."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws