Ciphers.me een platform voor cryptozegels

Ciphers.me een platform voor cryptozegels

Koninklijke Jan. Enschedé introduceert Ciphers.me, een platform voor het kopen, verzamelen en verhandelen van zogehte ‘cryptozegels’. Deze echte postzegels hebben een variant als NFT ‘Non-Fungible Token’, die online verhandeldbaar is op de blockchain


NFT's krijgen steeds meer tractie onder de mensen en vooral onder de jongeren. Merken zoals Adidas, Nike en Gucci hebben al verschillende NFT's gelanched. Laatst kwam zelfs PostNL met een NFT die binnen no time waren uitverkocht

Het produceren van zo’n postzegel en het runnen van een handelsplatform is echter geen kernactiviteit van postale organisaties. Het vraagt om specifieke kennis en digitale middelen.

Dit zette er toe dat de Koninklijke Joh. Enschedé in samenwerking met Concordium en PROxID een totaaloplossing ontwikkeld voor postale organisaties die hun eigen cryptozegels willen maken. Ciphers.me biedt alles om deze postzegels te ontwerpen, af te drukken, te coderen, te verpakken en te verkopen op een veilig en gebruiksvriendelijk platform met betaalbare transacties.

Als onderdeel van een promotiecampagne zijn speciale postzegels verspreid onder alle postorganisaties wereldwijd, waardoor ze de mogelijkheid hebben om te profiteren van een speciale promotieactie om hun eigen serie cryptozegels te lanceren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws