Chef NFT bij Mastercard neemt ontslag

Chef NFT bij Mastercard neemt ontslag

Satvik Sethi, de voormalige non-fungible token (NFT) product lead bij Mastercard, heeft donderdag ontslag genomen. Sethi beweerde dat hij door het management van het bedrijf werd lastiggevallen en erg in een hoekje gedreven werd

 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">I have resigned from <a href="https://twitter.com/Mastercard?ref_src=twsrc%5Etfw">@Mastercard</a>.<br><br>For the past year, I served as the ‘NFT Product Lead.’ I evangelized Web3 for Mastercard leadership &amp; regional teams, as well as all our Fortune 500 clients &amp; partners.<br><br>This wasn’t easy but read on for why it was necessary, and what’s next 🧵: <a href="https://t.co/kqiavsSIW7">pic.twitter.com/kqiavsSIW7</a></p>&mdash; Satvik Sethi (@sxtvik) <a href="https://twitter.com/sxtvik/status/1621210417686278145?ref_src=twsrc%5Etfw">February 2, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Om zichzelf te onderhouden geeft Sethi aan dat hij zijn ontslagbrief verkoopt als een NFT voor 0,023 ETH ($38,00). Hij beloofde dat hij in de toekomst meer kunstwerken zou airdropen voor zijn fans.

Mastercard leider gaat zijn eigen Web3 sociale netwerksite maken
Nu gaat Sethi zich richten op het creëren van zijn eigen Web3 sociaal netwerk en community-building platform, joincircle. Hij zei in zijn brief ook dat hij plannen heeft om in de toekomst verschillende soorten kunst te publiceren.

Sethi benadrukte ook de omvang van zijn bijdrage aan de organisatie. Hij stelde dat hij benaderd moet worden met vragen over Web3, inclusief die van partners.

Mastercard heeft geen verklaring afgegeven als reactie op Sethi's ontslag. Ondanks Sethi's centrale rol is het waarschijnlijk dat hij zijn verschillende non-fungible token functies zal blijven aanbieden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws