Ray Dalio is nog steeds niet onder de indruk van Bitcoin, maar zit wel dat er 'levensvatbare munten ' in het verschiet liggen

Ray Dalio is nog steeds niet onder de indruk van Bitcoin, maar zit wel dat er 'levensvatbare munten ' in het verschiet liggen

Oprichter van Bridgewater Associates en living legend Ray Dalio ziet Bitcoin als "een klein ding" dat instabiel is en vaak "onevenredig veel aandacht krijgt."

 

De investeerder vergeleek de waarde van Bitcoin met die van Microsoft. De cryptomunt is minder dan een derde van wat de techgigant waard is en vond dat de waarde van bitcoin "nergens mee te maken heeft." 

Hij erkent wel dat consumenten in een veranderende wereld manieren willen vinden om hun rijkdom op te slaan en hun koopkracht veilig te stellen. 

"We bevinden ons in een wereld waarin het geld zoals we dat kennen in gevaar is," zei Dalio donderdag in een interview met CNBC's Squawk Box. "We drukken te veel bij, en het is niet alleen de Verenigde Staten." 

NIet alleen maar negatief
Hoewel Dalio Bitcoin niet ziet als een stabiele plek vind om je kapitaal te stallen en hij het idee van stablecoins ook maar niks vind, schreef hij digitale munten niet helemaal af. 

"Ik denk dat je waarschijnlijk de ontwikkeling gaat zien van munten die je nog niet hebt gezien en die waarschijnlijk uiteindelijk aantrekkelijke, levensvatbare munten zullen worden. Ik denk niet dat Bitcoin het is," zei Dalio. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws