metaverse tokens presteerde afgelopen maand beter dan Bitcoin

metaverse tokens presteerde afgelopen maand beter dan Bitcoin

Metaverse tokens zijn een mooie eerste maand tegemoet, de meeste presteerde beter dan bitcoin en ethereum.

 

web3 crypto's zoals The Sandbox en Decentraland, SAND en MANA, stegen in januari met zo'n 94% en 156%. In dezelfde periode steeg Bitcoin ongeveer 40% en Ether voegde 33% toe, volgens de gegevens van CoinMarketCap.

Decentraland sprong van 30 cent aan het begin van het jaar naar 77 cent op de laatste dag van januari,mede dankzij opwinding rond toekomstige ontwikkelingen. Het platform is van plan om in maart zijn metaverse modeweek te organiseren, voorheen had dit grote merken aangetrokken als Dolce & Gabbana, Etro, and Elie Saab.

The Sandbox trapte het nieuwe jaar af op 38 cent, wat eind vorige maand gestegen was naar 75 cent. The Sandbox zou ook kunnen profiteren van een token unlock die gepland staat voor 14 februari, wanneer het platform zegt dat het 12% van de tokenvoorraad zal vrijgeven, of ongeveer $273 miljoen waarde.

Hoewel unlocks, waarbij tokens worden vrijgegeven die eerder niet in omloop werden gebracht, vaak te zien zijn geweest tijdens bear markets, zijn de Aptos en Axie Infinity tokens onlangs elk vlak voor unlocks in rally gegaan, volgens CoinDesk.

Toch, omdat veel van het vrijgegeven aanbod wordt toegewezen aan investeerders, zou dit de munt in de komende maanden kunnen drukken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws