beleggingsbedrijf KR1 stoomt door meerdere blockchain-investeringen

beleggingsbedrijf KR1 stoomt door meerdere blockchain-investeringen

Digitale activa investeringsmaatschappij KR1 heeft een reeks investeringen aangekondigd in nieuwe en bestaande projecten in de blockchain sector.

 

HydraDX en Basilisk zijn cross-chain liquiditeitsprotocollen gericht op het mogelijk maken van frictieloze liquiditeit voor crypto-activa over verschillende ketens. KR1 heeft in totaal 250.000 dollar geïnvesteerd in de strategische financieringsronde van HydraDX in ruil voor een percentage HDX- en BSX-tokens.

KR1 investeerde 400.000 in Superchain, een "open indexprotocol dat binnen enkele minuten blockchaingegevens zal kunnen verzamelen en aanpassen, waardoor bouwers sneller gedecentraliseerde toepassingen kunnen maken".

Andere investeringen omvatten de Argent Labs cryptocurrency wallet, waarin het 221.000 dollar investeerde, plus een investering van 150.000 dollar in het op de metaverse gerichte blockchainprotocol Metaprime.

In een reactie op de investeringen zei KR1's directeur en medeoprichter Keld van Schreven: "We blijven innovatieve en ontwrichtende early-stage projecten zien die sterke investeringsmogelijkheden vertegenwoordigen, ondanks de aanhoudende crypto bear market en moeilijke macro-economische marktomstandigheden."

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws