Memecoin Floki stijgt ruim 114% na aankondiging burn

Memecoin Floki stijgt ruim 114% na aankondiging burn

Floki Inu, de snelgroeiende token met ook een hondenthema heeft een rally in gang gezet waarbij het in de afgelopen zeven dagen met 114% is gestegen. Wat heeft geleid tot deze waarden die voor het laatst werden gezien vóór de ineenstorting van Terra?

 

De recente rally van de activa begon op 27 januari toen het nog steeds consolideerde op het prijsniveau van $0,000011. De rally zag Floki 's nachts met 59% stijgen. Deze uptrend liep door tot 29 januari, toen de activa een hoogste punt in 10 maanden bereikte van $0,00002666 na een verdere stijging van 49%. De laatste keer dat Floki deze niveaus zag, was vóór de Terra instorting.

Floki's Massive Burn aankondiging 
Het recente passeren van een voorstel van de Floki DAO heeft bijgedragen aan deze laatste rally. Het team kondigde op 28 januari aan dat de community heeft gestemd voor een voorstel om 4,97 biljoen Floki-tokens te verbranden en de transactie fee te verlagen van 3% naar 0,3%. De tokens die gepland staan om verbrand te worden bedroegen $103 miljoen op het moment dat het voorstel werd aangenomen. 

9 februari 20:00 (UTC) heeft het team aangekondigd deze beslissing te honoreren 

FLOKI/USDT chart 1h timeframe

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws