Binance brengt cryptokaart naar Brazilië

Binance brengt cryptokaart naar Brazilië

Cryptocurrency exchange Binance heeft maandag 30 januari de lancering aangekondigd van een prepaid cryptocurrency kaart in Brazilië. De oplossing maakt het volgens Binance mogelijk om met crypto's te betalen bij elk van de 90 miljoen winkels die wereldwijd Mastercard accepteren.

Het product bevindt zich in de testfase en zal volgens het bedrijf in de komende weken op grote schaal beschikbaar zijn. Met deze stap versterkt Binance haar aanwezigheid in Brazilië, dat de 10e grootste markt voor de exchange is.

"Brazilië is een uiterst relevante markt voor Binance en we zullen blijven investeren in nieuwe diensten voor lokale gebruikers, evenals bijdragen aan de ontwikkeling van blockchain en het crypto-ecosysteem in het land," zegt Guilherme Nazar, Binance's algemeen directeur voor Brazilië.

De Binance Card brengt maar 0,9% kosten in rekening per betaling, bied je tot 8% aan cashback in de vorm van cryptocurrencies en maakt opnames bij pinautomaten zonder kosten mogelijk. De transacties en cryptocurrencies die beschikbaar zijn voor uitgaven op de kaart kunnen worden beheerd via de binance app.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws