Deal van Elon Musk staat nog steeds

Deal van Elon Musk staat nog steeds

Elon Musk, de CEO van Tesla en een Dogecoin liefhebber merkte op dat hij nog steeds openstaat voor het idee om live op televisie een happy meal te eten, mits McDonald's Dogecoin accepteert als betalingsoptie.

 

Het begon allemaal toen fastfoodgigant McDonald's op Twitter vroeg: "Wat heb ik gemist?" De Tesla CEO antwoordde: "Oh, hoi, lol." "DogeDesigner" van UX/UI en grafisch ontwerper bij Dogecoin vroeg Musk vervolgens of zijn oorspronkelijke aanbod aan McDonald's over het accepteren van Dogecoin nog steeds openstond, waarop de multimiljardair antwoordde met een "100" emoji.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">💯</p>&mdash; Mr. Tweet (@elonmusk) <a href="https://twitter.com/elonmusk/status/1618831131981533186?ref_src=twsrc%5Etfw">January 27, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

De post heeft verschillende reacties op Twitter tewegen gebracht waarbij sommigen optimisme uitten dat de fastfoodketen het accepteren van Dogecoin zou heroverwegen. 

Musk verklaarde in januari 2022 dat als McDonald's Dogecoin zou accepteren, hij bereid zou zijn een happy meal op televisie te eten. In reactie op de post van Musk heeft McDonald's Tesla gepord om een verzonnen cryptocurrency genaamd "Grimacecoin" te accepteren. Veel mensen geloofden dat Musk's campagne om McDonald's te overtuigen Dogecoin te accepteren voorbij was na de melige grap, maar zijn laatste reactie brengt toch weer leven in de brouwerij

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws