Amazon in het geheim bezig met eigen NFT platform in 2023

Amazon in het geheim bezig met eigen NFT platform in 2023

Er zijn geruchten dat Amazon zijn eigen non-fungible token (NFT's) platform opricht en zou zijn initiatief al in het voorjaar van 2023 kunnen lanceren.

 

Blockworks verkreeg deze informatie van vier bronnen die bekend zijn met de zaak, die zeiden dat Amazon zijn nieuwe digitale verzamelplatform heeft gepitcht aan verschillende spelers in het crypto-ecosysteem, waaronder layer-1 blockchains, blockchain-gebaseerde gaming startups, ontwikkelaars en digital asset exchanges.

De belangrijkste focus van het aanbod ligt op blockchain-gebaseerde gaming en gerelateerde NFT-toepassingen, waaronder één toepassing die speciaal is ontworpen om Amazon-klanten te verleiden cryptogames te spelen en daarbij gratis NFT's te claimen.

Details over de nieuwe onderneming blijven vooralsnog schaars en het is niet duidelijk welk personeel bij Amazon het NFT initiatief zal gaan leiden. Twee bronnen bij het bedrijf zeiden dat het NFT ecosysteem zal draaien vanuit Amazon zelf en niet vanuit zijn web-hosting tak Amazon Web Services (AWS).

Een andere bron die met Blockworks sprak zei dat Amazon de laatste tijd diverse andere Web3 initiatieven heeft onderzocht, maar dat het bedrijf de details over deze ontwikkelingen dicht bij de deur en buiten de pers heeft weten te houden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws