Crypto exchange wilt naar Dubai verhuizen nu licentie aanvragen steeds belangrijker worden

Crypto exchange wilt naar Dubai verhuizen nu licentie aanvragen steeds belangrijker worden

Crypto futures- en optieplatform Deribit, dat nu zijn hoofdkantoor heeft in Panama City, van plan zijn hoofdkantoor te verplaatsen naar Dubai. 

 

Volgens een door Bloomberg gepubliceerd rapport is Deribit van plan om een Full Market Product licentie aan te vragen bij de Virtual Assets Regulatory Authority van Dubai, zodra de autoriteit de regelgevingsprocedures die ze van plan is in te voeren, bijwerkt.

Volgens David Dohmen, chief legal compliance & regulatory officer bij Deribit, is de firma slechts een paar kwartalen verwijderd van het laten besturen van haar goederen door een cryptovriendelijke natie. Hij maakte deze opmerking in het licht van het vorige punt.

Bovendien heeft het falen van FTX en Alameda de urgentie verhoogd waarmee cryptocurrency exchanges registratie moeten krijgen om hun wereldwijde klantenkring te behouden. Bovendien nam het volume van de cryptocurrency handel aanzienlijk af na de saga rond FTX, en veel handelaren verplaatsten hun zaken naar gedecentraliseerde exchanges (DEX'en) en niet-custodiale wallets

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws