Deze hedgefonds manager zag zijn investering van 10 miljoen in FTT in rook opgaan

Deze hedgefonds manager zag zijn investering van 10 miljoen in FTT in rook opgaan

De Amerikaanse hedgefonds-manager Anthony Scaramucci zegt dat hij slechts $400.000 terugkreeg op een investering van $10 miljoen in de FTX token FTT

 

In een interview met het nieuwsplatform Bloomberg zei de investeerder dat hij miljoenen had gestoken had in de FTT token met zijn fonds SkyBridge Capital, maar dat hij het in rook op zag gaan toen de munt door het faillissement FTX bijna waardeloos werd. 

De munt verloor 91% van zijn waarde in een paar dagen na beschuldigingen dat Bankman-Fried's Alameda Research een aanzienlijke hoeveelheid van de FTT-token bezat, en daalde van gemiddelden rond $ 24 naar minder dan $ 1.

"Ik schuw het niet," zei Scaramucci. "Ik denk dat het belangrijk is voor mensen die in het kapitalisme geloven en belangrijk voor mensen die risico's nemen om te begrijpen wat er gebeurd is. Ik zal niet de persoon zijn die in de toekomst geen risico meer neemt omdat ik door Sam verbrand ben."

De FTT munt is deze maand sterk gestegen vanaf een lage basis naast andere "Sam Coins" die door de FTX oprichter worden gesteund, nu de hoop groeit dat het FTX platform misschien nieuw leven wordt ingeblazen door beheerders en te midden van een terugkeer van breder optimisme in de markt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws