Bybit verduidelijkt vragen rondom de exposure tot het failliete Genesis Global Capital

Bybit verduidelijkt vragen rondom de exposure tot het failliete Genesis Global Capital

Ben Zhao, de oprichter van cryptocurrency exchange Bybit, heeft op Twitter gereageerd over bezorgdheid de verbinding van het bedrijf met de nu failliete cryptocurrency geldschieter Genesis Global Capital.

 

Genesis is $3,4 miljard schuldig aan zijn top 50 schuldeisers, waaronder Bybit's investeringsmaatschappij Mirana, volgens rechtbankverslagen. Volgens de verklaring is de cryptokredietverstrekker Mirana ongeveer $ 151 miljoen schuldig.

Zhao: "We gebruiken niet Genesis Earn programma"

In antwoord op een tweet over Mirana's Genesis blootstelling, gaf Zhao aan dat de geschatte $151 miljoen ongeveer $120 miljoen omvat aan in onderpand gegeven holdings die Mirana eerder had geliquideerd. Hij verklaarde ook dat het beleggingsbedrijf slechts een deel van de activa van Bybit overziet. Zhao gaf verder aan dat het geld van klanten apart wordt gehouden, en dat het verdienproduct van Bybit geen gebruik maakt van Mirana.

Lekker laat 

De post van de Bybit-oprichter trok een aantal reacties op Crypto Twitter, waarbij verschillende mensen kritiek hadden op de tijdigheid van de opheldering, gezien het feit dat de financiële moeilijkheden van Genesis breed werden gepubliceerd voordat het bedrijf het faillissement aanvroeg.

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws