Cyptocurrency ETF's presteerde bovengemiddeld in Nasdaq's beste week sinds november

Cyptocurrency ETF's presteerde bovengemiddeld in Nasdaq's beste week sinds november

De S&P 500 en Nasdaq hadden hun beste week sinds november even als een hoop crypto etf's die bovengemiddeld presteerden. 

 

Na een stijging van 0,1% in november daalde de consumentenprijsindex in december met 0,1%. Hij steeg in december met 6,5% op jaarbasis, tegen 7,1% in november en een recente piek van 9,1% in juni. De jaarlijkse inflatie was de laagste sinds oktober 2021. De gegevens hebben de Federal Reserve op koers gezet om het tempo van de renteverhogingen opnieuw te verlagen.

De meest recente banenstatistieken lieten een vertraging van de loongroei zien, wat beleggers het vertrouwen geeft dat de Fed kan afzwakken met renteverhogingen. Dit is een positief geluid voor risk on assets zoals cryptocurrencies, zo ook cryptocurrency etf's die groene candles lieten zien de afgelopen tijd:

 

Valkyrie Bitcoin Miners ETF WGMI is de afgelopen week met 49,5% gestegen.

De Valkyrie Bitcoin Miners ETF is een actief beheerd exchange-traded fund dat ten minste 80% van zijn netto activa zal beleggen in effecten van bedrijven die ten minste 50% van hun inkomsten of winst halen uit bitcoin mining activiteiten, alsmede uit het leveren van gespecialiseerde chips, hardware, software of andere diensten aan bitcoin mijnbouwbedrijven. Het fonds kost 75 basispunten aan vergoedingen.

DAM (VanEck Digital Assets Mining ETF) stijgt 48,8%.

De MVIS Global Digital Assets Mining Index meet de prestaties van bedrijven die betrokken zijn bij de mijnbouw van digitale activa. Het fonds kost 50 basispunten aan vergoedingen.

DAPP VanEck Digital Transformation ETF - Omhoog met 40,6%.

De onderliggende MVIS Global Digital Assets Equity Index is een op regels gebaseerde, gemodificeerde kapitalisatie gewogen, voor vlotter aangepaste index, ontworpen om beleggers een manier te bieden om de algemene prestaties van het wereldwijde digitale activasegment te volgen. Het fonds kost 50 basispunten aan vergoedingen.

BKCH Global X Blockchain ETF - Omhoog met 37,6%.

De onderliggende Solactive Blockchain Index stelt beleggers bloot aan bedrijven die goed gepositioneerd zijn om te profiteren van toekomstige ontwikkelingen in blockchaintechnologie. Het fonds kost 50 basispunten aan vergoedingen.


BITQ - Bitwise Crypto Industry Innovators ETF - Omhoog met 37,2%.

De Bitwise Crypto Innovators 30 Index, die ten grondslag ligt aan de index, meet de prestaties van bedrijven die betrokken zijn bij de cryptocurrency markten, zoals cryptomijnbedrijven, leveranciers van cryptomijnapparatuur, crypto financiële dienstverleners of andere financiële instellingen die voornamelijk cryptogerelateerde klanten bedienen. Het fonds kost 85 basispunten aan vergoedingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws