3AC-oprichters komen met idee voor nieuwe crypto-beurs GTX

 3AC-oprichters komen met idee voor nieuwe crypto-beurs GTX

Su Zhu en Kyle Davies proberen van de florerende cryptocurrency industrie gebruiken hun eigen exchange op te richten. De cryptocurrency gemeenschap is niet onder de indruk.

 

GTX een frisse start voor Three Arrows Capital

Su Zhu en Kyle Davies, medeoprichters van het inmiddels failliete 3AC willen 25 miljoen dollar financieren om de cryptobeurs GTX te lanceren. CoinFLEX mede-oprichters Mark Lamb en Sudhu Arumugam zouden zich aansluiten bij de onderneming.

Uit het pitchdesk blijkt dat GTX de handel in cryptovorderingen mogelijk maken in situaties met betrekking tot FTX, Celsius, BlockFi, Mt. Gox, en andere insolvente crypto-ondernemingen, die het op papier schat als een markt van 20 miljard dollar. Het GTX-team is vervolgens van plan hun productaanbod uit te breiden met de handel in cryptocurrency, aandelen en forex.

In de nasleep van de ineenstorting van cryptocurrency Terra storte het crypto hedgefonds van Zhu en Davies, 3AC, in juni 2022 in elkaar, wat grote nasleep tewegen bracht in de cryptosector en een hoop bedrijven daardoor het lootje legde. zonder ook maar enige "sorry' hebben de twee medeoprichters geweigerd liquidateurs en schuldeisers tegemoet te komen, het was zo schaamteloos dat het Hooggerechtshof van Singapore en het Amerikaanse ministerie van Justitie hen via Twitter dagvaardingen hebben gestuurd.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws