In de Verenigde staten gaan kinderen les over Bitcoin krijgen

In de Verenigde staten gaan kinderen les over Bitcoin krijgen

De staat Texas, een van de grootste in de Verenigde Staten, is begonnen met een nieuwe les, De Bitcoin les. Deze les zal leerlingen leren over bitcoin en blockchaintechnologie.

 

De Texas Bitcoin les is het idee van een groep gepassioneerde onderwijzers en ondernemers die geloven in de toekomst van bitcoin en blockchain technologie. De cursus is geïntegreerd in de huidige programma's voor wiskunde, economie en informatica. De cursus behandelt hoe cryptocurrency werkt, de geschiedenis van Bitcoin, en hoe blockchaintechnologie in vele sectoren kan worden toegepast.

Uitstekend voor de kansen van leerlingen op een baan

Deze les verbetert niet alleen het begrip van de technologie bij leerlingen, maar ook hun toekomstmogelijkheden. Het biedt leerlingen de mogelijkheid zich voor te bereiden op een toekomst waarin bitcoin- en blockchaintechnologieën een grotere rol zullen spelen.

Ouders en opvoeders hebben positief gereageerd. Veel ouders zijn blij dat hun kinderen kennis kunnen nemen van deze opkomende technologieën en de mogelijkheden die ze bieden. Leraren zijn eveneens enthousiast over deze nieuwe klas, in de overtuiging dat het kinderen beter zal voorbereiden op de toekomst.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws