DCG is $447,5M in USD en 4.550 BTC verschuldigd aan Genesis Capital

DCG is $447,5M in USD en 4.550 BTC verschuldigd aan Genesis Capital

Digital Currency Group (DCG) zei vandaag in een brief aan de aandeelhouders dat het agressief zal snijden in de uitgaven en zijn activiteiten zal verbeteren om het bedrijf te positioneren voor succes op de lange termijn.

 

DCG CEO Barry Silbert ging in de brief in op de huidige status van de markt, waardoor het bedrijf zijn personeel moest terugbrengen en zijn in 2020 opgerichte vermogensbeheerdochter, HQ, moest afbouwen. 

 

Ondanks deze obstakels is de CEO optimistisch over de toekomst en zegt:

"Ik hoop dat deze brief en de bijbehorende Q&A die andere ontwikkelingen toelicht en ingaat op sommige speculaties over DCG - waarvan sommige redelijk zijn en andere volledig ongegrond en vals - helpen om onze positie te verduidelijken."

 

Hij voegde er verder aan toe dat de bedrijfstak zich moet verenigen en samenwerken om zijn geloofwaardigheid en reputatie te herwinnen, en dat hij gelooft dat DCG sterker dan ooit uit dit jaar zal komen.

DCG kreeg geld van het cryptobedrijf Genesis Capital, de leentak van Genesis. DCG is momenteel 447,5 miljoen dollar in dollars en 4.550 aan BTC schuldig. Ze leenden $500M in USD tussen januari en mei 2022 tegen 10%-12% rente en leenden BTC tegen een gemiddelde rente van 3,85%. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws