Amazon Prime leden kunnen Coinbase's documentaire "COIN" gratis bekijken

Amazon Prime leden kunnen Coinbase's documentaire "COIN" gratis bekijken

Coinbase oprichter en CEO Brian Armstrong heeft aangekondigd dat de documentaire "COIN" nu gratis toegankelijk is voor Amazon Prime leden. Deze video geeft een kijkje in de oprichting en werking van Coinbase, 's werelds eerste beursgenoteerde cryptocurrency exchange.

 

In december verklaarde Armstrong dat de documentaire "COIN" als lichtend voorbeeld zal dienen voor toekomstige ondernemers die hun stempel op de wereld willen drukken. De documentaire is toegankelijk op verschillende streaming platforms, waaronder Amazon, YouTube, Google Play en andere. De film is gemaakt door Emmy Award winnaar Greg Kohs, die meer dan 1.000 uur vergaderingen kreeg van het Coinbase team.

Armstrong verklaarde dat hij het proces van het lanceren van een digitaal bedrijf wil vereenvoudigen en meer individuen wil aanmoedigen om het ondernemerschap na te streven. Na de aankondiging was de cryptogemeenschap in extase om de documentaire te bekijken. Leden die hem eerder hadden gezien prezen hem als een van de mooiste documentaires ooit gedaan.

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws