John Deaton verandert mening over mogelijke schikking in Ripple-SEC Rechtszaak

John Deaton verandert mening over mogelijke schikking in Ripple-SEC Rechtszaak

John Deaton, een cryptoliefhebber en de oprichter van CryptoLaw, is van gedachten veranderd over de mogelijkheid van een schikking in de rechtszaak Ripple-SEC. In een tweet zei hij dat dit waarschijnlijker is dan eerder gedacht.

 

In 2018 stelde William Hinman, een vaste SEC-functionaris, vast dat Ethereum geen veiligheid had. Na uitgebreide besprekingen met de SEC kondigde Ripple in oktober aan dat ze nu in het bezit waren van de beruchte Hinman e-mails. Deaton heeft ingezien dat er meer kans is op een rechtvaardige vonnis dan op een schikking als gevolg van de moties voor joint venture en expertgetuigenissen.

De meerderheid van de XRP-gemeenschap - 59% - gelooft dat er een verschuiving zal plaatsvinden. Dit wordt ook ondersteund door een aantal marktdeskundigen. Volgens Miles Deutscher zal het proces dit jaar via een schikking worden afgerond, wat goed nieuws zal zijn voor crypto in het algemeen. Volgens Deaton kunnen ook andere redenen dan de e-mails van Hinman worden overwogen, maar hij gelooft niet dat SEC-voorzitter Gensler zijn goedkeuring zal geven, omdat hij niet openbaar wil maken dat toekomstige XRP als niet-effecten kunnen worden verkocht.

Wat niet is kan nog steeds gebeuren.

Volgens James K Filan kan rechter Torres op 31 maart 2023 procederen over samenvatting en expert moties. Of er nu sprake is van schikking moet nog blijken, maar zeker is dat het perspectief van John Deaton op de situatie is verschoven sinds de e-mails van Hinman openbaar werden.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws