Florida penthouse bought with crypto sells for $18 million cash

Florida penthouse bought with crypto sells for $18 million cash

In juni 2021, toen de cryptocurrency markten stegen, kondigden de ontwikkelaars van het Arte condominium in Surfside, Miami aan dat er een penthouse was gekocht voor $22.5 miljoen in cryptocurrency. Het was een van de duurste deals ooit gedaan met digitale munten en werd gezien als bewijs dat cryptocurrency uiteindelijk gebruikelijk zou worden in de wereld van vastgoed. 

 

Nu, met de crypto markten die terugvallen naar de aarde na de implosie van de cryptocurrency exchange FTX, heeft diezelfde koper verlies gemaakt bij het herverkopen voor $18 miljoen. De deal werd dit keer met contant geld afgesloten, aldus Danny Hertzberg van Coldwell Banker Realty, één van de lijstmakelaars. 

Het appartement stond sinds september 2021 te koop voor $28 miljoen en zijn prijs is meerdere keren verlaagd. Het stond meest recent te koop voor $19.9 miljoen. 

Uit documentatie blijkt dat de verkoper een bedrijf genaamd Chain Inc is. Op hun website beschrijft Chain Inc zichzelf als een technologiebedrijf op basis van blockchain opgericht in 2014 met als doel om een slimmer en meer verbonden economie mogelijk te maken. Het was niet duidelijk of het appartement bezit was van het bedrijf of één van hun executives. De CEO Deepak Thapliyal kon niet onmiddellijk bereikt worden voor commentaar. 

De identiteit van de koper is niet bepaald. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws