Twitter brengt prijsgrafieken voor cryptomunten en aandelen

Twitter brengt prijsgrafieken voor cryptomunten en aandelen

Twitter heeft een kleine aanpassing gemaakt aan de $cashtags functionaliteit. Hiermee kunnen gebruikers het symbool voor grote cryptomunten, beursgenoteerde fondsen of aandelen tweeten om een klikbare link te genereren die zoekresultaten oplevert. De sociale netwerkgigant meldde in een Twitter Business-tweet dat deze zoekresultaten nu ook prijsgrafieken zullen bevatten voor belangrijke symbolen. 

 

Gebruikers kunnen ook direct symbolen zoeken in Twitter, zonder op een link in een tweet te klikken, met of zonder het dollar teken (TSLA of $TSLA). Dit maakt het makkelijker om informatie over cryptomunten en aandelenkoersen te vinden binnnen de app. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">$Cashtags, now with data 📈<br><br>👀 <a href="https://twitter.com/search?q=%24SPY&amp;src=ctag&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">$SPY</a> 👇 <a href="https://t.co/XgOK6gf02E">pic.twitter.com/XgOK6gf02E</a></p>&mdash; Twitter Business (@TwitterBusiness) <a href="https://twitter.com/TwitterBusiness/status/1605651865818914816?ref_src=twsrc%5Etfw">December 21, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws