Binance Coin (BNB) nu verhandelbaar op OKX

Binance Coin (BNB) nu verhandelbaar op OKX

Cryptocurrency exchange OKX heeft aangekondigd dat Binance Coin (BNB), de native token van Binance exchange, nu verhandelbaar is op de platform. De token heeft een deflatie model, wat betekent dat de aanbod met de tijd afneemt.

Gebruikers van OKX kunnen de BNB token verhandelen tegen Tether (USDT) en USD Coin (USDC). Deposits zijn eerder vandaag geopend om 13:00 UTC. Spot trading voor deze paren zal beschikbaar zijn op woensdag 21 December om 3:00 UTC, en withdrawals zullen openen om 3:00 UTC. 

Met een huidige marktkapitalisatie van ongeveer $40 miljard, is BNB momenteel de vijfde grootste cryptocurrency ter wereld. Echter werd de crypto industrie recent geschokt door het plotselinge faillissement van grote exchange FTX. Hierop volgend hebben vele mensen hun bezorgdheid uitgesproken over de duurzaamheid van andere grote spelers en hun vermogen om klantengeld te beschermen.


Zorgen zorgde voor onrust 

Om deze zorgen weg te nemen, probeerde Binance - momenteel 's werelds meest populaire cryptocurrency exchange op basis van handelsvolume - bewijs-van-reserves data te leveren, waardoor klanten weten hoeveel crypto er wordt vastgehouden. Parijse auditor Mazars werd ingehuurd om dit rapport te auditeren. Echter kondigde Mazars al snel aan dat ze niet langer met cryptocurrency bedrijven wilde werken. Mazars' U-turn duwde de BNB prijs sterk naar beneden, maar de token is erin geslaagd om sommige van zijn verliezen terug te winnen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws