IMPT Presale Bijna Ten Einde

IMPT Presale Bijna Ten Einde

De presale voor IMPT, een groene crypto token, komt ten einde en geïnteresseerde beleggers hebben nog slechts 3 dagen om de zeer gewilde token te verwerven. Het project heeft al meer dan €15 miljoen opgehaald van investeerders en er zijn diverse crypto exchange listings aangekondigd, wat leidt tot hoge verwachtingen voor de rest van de presale.

 

Maar wat is IMPT precies en waarom genereert het zoveel interesse? IMPT is gebouwd op de Ethereum blockchain en is een ERC-20 token, wat het klaar maakt voor listings op andere exchanges. Het staat bekend als een groene crypto en is een van de meest duurzame projecten op de blockchain, mede dankzij de overstap van het Ethereum netwerk van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake, wat het 99% energie-efficiënter heeft gemaakt.

IMPT zelf draait om carbon credits, wat bedrijven en individuen de mogelijkheid biedt om hun CO2-uitstoot te compenseren en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. IMPT biedt de mogelijkheid om deze credits te kopen en ze te registreren als NFT's op de blockchain, wat ze niet alleen verhandelbaar maakt, maar ook gemakkelijk te monitoren voor fraude.

Een enkele IMPT token is momenteel beschikbaar voor $0.21 en geïnteresseerde beleggers kunnen gemakkelijk deelnemen aan de presale door de officiële IMPT website te bezoeken en de aanwijzingen te volgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws