Bitvavo is Grootste Cryptobeurs in Nederland Volgens Ruim 4.000 Nederlanders

Bitvavo is Grootste Cryptobeurs in Nederland Volgens Ruim 4.000 Nederlanders

Bitvavo is met afstand de grootste cryptobeurs in Nederland volgens ruim 4.000 Nederlanders die deelnamen aan de Cryptovaluta Monitor van Multiscope.

 

Bijna de helft (48%) van de cryptobezitters gebruikt Bitvavo voor het kopen en verkopen van cryptovaluta. Op enige afstand volgt Binance (27%) en daarachter Coinbase (13%) en Bitcoin Meester (10%). Met een gemiddelde beoordeling van 8,1 wordt Bitvavo duidelijk het best beoordeeld door haar gebruikers.

 

Mannen zijn meer te spreken over kleinere exchanges zoals Kucoin, BTC Direct en Kraken dan vrouwen, die vaker voor Bitcoin Meester en BLOX kiezen. Personen onder de 50 jaar kiezen ook vaker voor grotere exchanges zoals Bitvavo en Binance. Coinbase scoort bij beide geslachten het best, maar is populairder onder mannen (+15%-punt).

Uit het onderzoek blijkt dat Bitvavo met afstand de populairste cryptobeurs van Nederland is. De gebruikers zijn zelfs zo te spreken over dit platform dat het een gemiddelde beoordeling 8,1 krijgt. Dit maakt duidelijk dat Bitvavo een betrouwbare optie is om cryptovaluta aan te schaffen of te verhandelen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws