Binance.US verlaagt tarieven terwijl crypto-exchanges vechten om beleggers na ftx crash

Binance.US verlaagt tarieven terwijl crypto-exchanges vechten om beleggers na ftx crash

Binance.US, de Amerikaanse dochtermaatschappij van Binance verlaagt de handelskosten in de strijd om nieuw geld van klanten

 

De beurs zal nu handel zonder kosten aanbieden op vier van de meest verhandelde Ethereum marktparen, na een soortgelijke stap met Bitcoin in juni. Het kondigde ook een prijsverlaging van 25% aan voor alle handelsparen wanneer de Binance Coin wordt gebruikt om de kosten te betalen, naast op volume gebaseerde kortingen, volgens een verklaring op de website van het bedrijf.

De zet komt nu cryptobeurzen strijden om klantenactiva na de ineenstorting van FTX. Een recordhoeveelheid Bitcoin is in de afgelopen 30 dagen van de beurzen gehaald, volgens gegevens van Glassnode, nu het risico van verdere besmetting in de sector de onrust onder gebruikers met geld in online platforms aanwakkert. Analisten schatten dat een deel van de uitstroom het gevolg is van beleggers die besluiten hun tokens zelf te bewaren.  

Binance Coin, of BNB, wordt vooral gebruikt om transactiekosten te betalen op de Binance beurs. Crypto handelsplatforms hebben de neiging om dit soort munten uit te geven om kapitaal aan te trekken en het handelsvolume te stimuleren met tariefkortingen voor betalingen met behulp van de tokens.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws