Binance's reserves zijn voor 101% gedekt

Binance's reserves zijn voor 101% gedekt

Een audit op de Bitcoin (BTC) reserves van Binance heeft bevestigd dat de crypto-beurs volledig door onderpand gedekte bezittingen bezit. Mazars, een wereldwijd financieel adviesbureau, voerde de audit uit na het nemen van een momentopname van de BTC-holdings van de exchange op 22 november. De momentopname omvatte de Bitcoin-holdings van Binance over verschillende blockchain-netwerken. 

 

Volgens Mazars waren de BTC-reserves van het platform voor 101% gedekt. De accountant meldde volledige medewerking na verificatie van de proof-of-reserves en proof-of-liabilities van het bedrijf.  Mazars audit omvatte ook activa van klanten, per details uit het rapport. 

Ten tijde van de beoordeling constateerde Mazars dat Binance meer dan 100% van zijn totale platformpassiva controleerde," zei Mazars in een aankondiging. Het exacte percentage was 101%.

Per 3 november 2022 bleek uit on-chain gegevens dat de cryptobeurs over de grootste BTC-portefeuille beschikte met ongeveer 252.597 Bitcoin. De portemonnee hield naar schatting $5 miljard aan crypto, ongeveer 1,3% van de circulerende voorraad BTC.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws