Swipe-to-Earn Platform SuperOne verzekert cruciale partnerschappen voor FIFA World Cup

Swipe-to-Earn Platform SuperOne verzekert cruciale partnerschappen voor FIFA World Cup

Ondanks de FTX-crash en de aanhoudende cryptowinter zijn er nog steeds teams in de crypto space die blijven bouwen. Een van hen hoopt te profiteren van de aanhoudende voetbalgekte rondom het WK

 

Blockchain gaming bedrijf SuperOne heeft cruciale partnerschappen voor media en licenties voor zijn aankomende "swipe-to-earn" gaming platform binnengehaald. Voetbalfans over de hele wereld kunnen binnenkort een blockchainspel spelen en NFT's verzamelen met hun favoriete sterren.

SuperOne werkt aan een blockchain gaming platform dat sport en beroemdheden combineert met casual gaming en collectibles. Het platform zal een trivia battle spel bevatten dat spelers naar links of rechts laat vegen om antwoorden te geven op vragen op het scherm. De vragen zullen gericht zijn op verschillende sportpersoonlijkheden en beroemdheden.

SuperOne is onlangs een samenwerking aangegaan met sportbond FIFA voor de rechten om meer dan 65.000 professionele voetballers in het spel te tonen. Bovendien zal SuperOne verzamelbare NFT's met de spelers erop mogen verkopen. Het spelbedrijf hoopt dat de atleten het spel zullen helpen om voetbalfans aan te spreken tijdens het WK en daarna.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws