Ethereum Whales kopen de dip en voegen meer dan $1 miljard waard aan ETH toe.

Ethereum Whales kopen de dip en voegen  meer dan $1 miljard waard aan ETH toe.

De cryptomarkt heeft geleden door de ineenstorting van de cryptobeurs FTX, maar Ethereum was getuige van meer selloffs tijdens de crash. De ETH-prijs tuimelde binnen een maand van $1.661 naar $1.081, waarbij de chartpatronen bleven verslechteren. Ondertussen maakten Ethereum-whales van de gelegenheid gebruik om meer dan $ 1 miljard aan ETH toe te voegen nu de prijs dipt naar een belangrijk supportniveau.

 

Ethereum Whales koopt de dip

Volgens het on-chain platform Santiment hebben grote Ethereum walvissen op 21 november bijna 947.940 ETH ter waarde van meer dan $1 miljard toegevoegd. De Ethereum (ETH) Percentage of Supply Held gegevens onthullen dat het de 5e grootste single-day whale accumulatie is in het afgelopen jaar.

In de afgelopen 4 instanties stegen de ETH-prijzen met gemiddeld 3,2% ten opzichte van Bitcoin. Whales die Bitcoin accumuleren op supportniveaus worden beschouwd als een belangrijke bullish indicator voor een reversal. Ethereum consolideert echter nog steeds door FTX besmetting.

Ethereum Whale Accumulation Bron: Santiment

 

ETH vertoont tekenen van herstel

De Ethereumprijs raakte vandaag een dieptepunt van $1.081. Het 24-uurs dieptepunt en hoogtepunt voor ETH zijn respectievelijk $1.081 en $1.140. Op het moment van schrijven handelt de ETH-prijs op $1.113, bijna 1% lager in de afgelopen 24 uur. In de afgelopen uren heeft de prijs echter een lichte sprong van 2% gemaakt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws