Justin Bieber's Bored ape NFT keldert met 95%

Justin Bieber's Bored ape NFT keldert met 95%

Veel beroemdheden heb je langs zien komen met verschillende apen profielfoto's afgelopen jaar, de Bored Ape Yacht Club (BAYC). Het project, gelanceerd in april 2021, heeft langzaam maar zeker grip gekregen op de NFT-markt. De aanvankelijke minting prijs was 0,08 Ethereum en in april 2022 bereikt de floor price ongeveer 152 ETH. Tegen de prijs van Ethereum destijds was dit bijna een half miljoen dollar waard.

 

NFT van Justin Bieber

Mede door de hoge mate van exclusiviteit hebben vele beroemdheden van over de hele wereld zich gewaagd aan deze verzameling NFT's. Beroemdheden als Madonna, Neymar Jr, Eminem en Post Malone hebben bijvoorbeeld allemaal Bored Ape gekocht. Het bezitten van zo'n aap was een statussymbool geworden. De Canadese beroemdheid Justin Bieber sloot zich in januari ook aan bij de beruchte Boring Ape Yacht Club.

 

 

 

Justin's aap
 

Justin Bieber kocht Bored Ape #3001 voor 500 ETH in de eerste maand van het jaar, destijds maar liefst $1,3 miljoen waard. De hype rond digitale kunstwerken en verzamelobjecten in de huidige bearmarkt is vrijwel compleet verdwenen. Volgens NFT Price Floor resulteerde dit in een daling van de floor price van het verzamelobject nu maar een slordige 58,2 ETH. Dit is daling van 88%. De basisprijs is de prijs van de goedkoopste beschikbare NFT die op de markt wordt vermeld. In dollars uitgedrukt is de goedkoopste Bored Ape momenteel ongeveer $ 69.000 waard. In dollars uitgedrukt is dat een daling van bijna 95%.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws