FTX zegt dat Sam Bankman-Fried niet namens het bedrijf meer spreekt

FTX zegt dat Sam Bankman-Fried niet namens het bedrijf meer spreekt

FTX probeert de schade te beperken te midden van een faillissement dat in de hele crypto-industrie flinke opschudding heeft veroorzaakt.

 

In een kleine Twitter thread sprak het officiële account van FTX zich uit over hun relatie met Sam Bankman-Fried na het faillissement. Het account schrijft de woorden toe aan John Ray, Chief Restructuring Officer en nieuwe CEO van het bedrijf na het ontslag van Sam Bankman-Fried.

De heer Ray wees er nadrukkelijk op dat Sam Bankman-Fried geen huidige banden heeft met FTX, FTX US, of Alameda Research Ltd. Hij voegde eraan toe dat de meningen van SBF de zijne zijn en op geen enkele manier de officiële standpunten van het bedrijf vertegenwoordigen.

 

FTX en SBF verbreken banden

Hoewel uiterst beknopt, is de Twitter thread belangrijk voor het bedrijf omdat hij uitdrukkelijk wil benadrukken dat de verantwoordelijkheid voor enige informatie of waardeoordeel die door die tweets wordt uitgegeven uitsluitend bij SBF zou liggen en niet bij het geplaagde bedrijf.

De thread merkt ook op dat Sam Bankman-Fried op 11 november ontslag heeft genomen en daarmee zijn rol op de FTX groep van bedrijven en hun dochterondernemingen heeft verlaten. Opzettelijk impliceert dit dat elk advies of elke actie die Sam Bankman-Fried na deze datum uitvoerde, niet werd uitgevoerd in zijn hoedanigheid van vertegenwoordiger van het bedrijf.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws