CZ en Vitalik Buterin werken aan oplossing voor Proof-Of-Reserves

CZ en Vitalik Buterin werken aan oplossing voor Proof-Of-Reserves

Changpeng Zhao heeft onthuld dat zijn crypto-beurs Binance als 'proefkonijn' zal fungeren voor Vitalik Buterin's Proof-of-Reserves protocol. 

 

Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, is bezig geweest om meer transparantie te bieden in de activiteiten van zijn cryptobeurs, vooral in het licht van het FTX-debacle. De beslissing om met Ethereum's Vitalik Buterin samen te werken aan de Proof-of-Reserves oplossing is ook ingegeven door CZ's belofte om meer transparantie te brengen. 

CZ beweerde dat hij met Buterin had gesproken en zei: "Buterin wil met een soort nieuw Proof-of-Reserves protocol komen en Binance gebruiken als proefkonijn, of de eerste testcase zijn. Hij is er nogal enthousiast over en we verbinden onze teams om dat te doen," 

 

Proof-Of-Reserve via Merkle Tree Protocol

Na de ineenstorting van het FTX-ecosysteem is er een urgentie in de industrie om meer duidelijkheid te hebben over de stand van zaken achter de schermen bij exchanges. CZ is een samenwerking aangegaan met Vitalik Buterin om "volledige transparantie" te brengen door het Merkle Tree Proof-of-Reserves protocol te implementeren op de Binance cryptobeurs.

Binance heeft al stappen ondernomen om beleggers, aandeelhouders en de community in het algemeen beter op de hoogte te houden van de status van de exchange door tot 10 november een momentopname van zijn hot en cold wallet-adressen te publiceren. Hoewel de implementatie van het nieuwe protocol enige tijd kan duren, is het feit dat de beurs alternatieve methoden onderzoekt om transparantie tot stand te brengen een stap in de goede richting.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws