FTX crisis verergert nu het geconfronteerd wordt met potentiële hack

FTX crisis verergert nu het geconfronteerd wordt met potentiële hack

De FTX-crisis vertoont geen tekenen van vermindering, nu de beurs geconfronteerd wordt  een mogelijke hack. Functionarissen bij FTX leken de hack op Telegram te bevestigen en riepen gebruikers op om alle apps die met FTX te maken hebben te verwijderen en de website helemaal te vermijden. 

 

Mysterieuze uitstroom wijst op mogelijke hack 

FTX wallets zagen vrijdag laat een vloedgolf van activiteit toen meer dan $600 miljoen de wallets van de exchange verliet, zonder duidelijkheid over wie er achter de transacties zat of waarom. Het portemonnee-adres waarnaar de fondsen worden overgeboekt liet zien dat het fondsen had ontvangen van een groot aantal internationale en in de VS gevestigde portemonnees die aan FTX waren gekoppeld. De portemonnee vergaarde meer dan 83.878,63 ETH in iets meer dan twee uur. 

FTX officials onthulden al snel op haar officiële Telegram kanaal dat de exchange gehackt was, en drongen er bij gebruikers op aan om alle FTX apps op hun apparaten te verwijderen en geen updates te installeren. Daarnaast spoorden ze gebruikers aan om de FTX website te mijden. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws