Securities Commission van de Bahama’s heeft fondsen van FTX bevroren

Securities Commission van de Bahama’s heeft fondsen van FTX bevroren

De Bahamas Securities Commission (BSC) zei dat het actie heeft ondernomen om de activa van FTX Digital Markets en aanverwante partijen te bevriezen. Het zei in een verklaring

"De Commissie is op de hoogte van openbare verklaringen die aangeven dat de activa van klanten verkeerd zijn behandeld, verkeerd beheerd en/of zijn overgedragen aan Alameda Research. Volgens de Commissie zouden dergelijke acties in strijd zijn met het normale beheer en mogelijk onwettig zijn zonder de toestemming van de klant.

Het schortte ook de registratie op en verzocht het Hooggerechtshof van het land om een ​​voorlopige vereffenaar te benoemen, aldus de commissie. Ook werden de bevoegdheden van FDM-bestuurders opgeschort. Het gaat verder:

"Sinds het incident met de FDM heeft de Commissie deze situatie actief aangepakt en blijft ze dit doen. De Commissie heeft bepaald dat het verstandig is om de FDM tijdelijk te liquideren om activa te beschermen en het bedrijf te stabiliseren."

BSC besloot door te zeggen dat het zal samenwerken met aangewezen vereffenaars "om het best mogelijke resultaat te bereiken voor de klanten van FTX en andere belanghebbenden."

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws